Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ NA KRANJČI

Svaki bod se računa. Čabraja: 'Rijeci je pobjeda važna, ali nama je još važnija'

Lokomotiva i Rijeka sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.04.2024.
u 16:30

"Ove godine najslabiji skor imamo s Rijekom i, naravno, najteži poraz smo doživjeli upravo u Rijeci. To je bila jedna od naših loših utakmica i ja se nadam da ćemo u nedjelju biti pravi", rekao je Silvijo Čabraja u najavi nedjeljnog susreta s Rijekom

Lokomotiva i Rijeka susreću se u utakmici 32. kola Hrvatske nogometne lige. Utakmica se igra na stadionu u Kranjčevićevoj ulici s početkom u 19.30. Riječ je o utakmici čiji je rezultat od velike važnosti za obje momčadi. Rijeka u napetoj utrci za naslov prvaka zaostaje jedan bod za Dinamom koji je u subotu svladao Varaždin (0:1). Ovisno o ishodu utakmice s Lokomotivom, iduće će nedjelje na Rujevici protiv Dinama zaigrati kao vodeća ili drugoplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici.

Lokomotiva se s druge strane bori za plasman na europska natjecanja iduće sezone. Osijek, trenutno četvrtoplasirana momčad prvenstva, ima bod prednosti i igra u Gorici od 17 sati. Njihov međusobni susret dogodit će se iduće subotu na Pampasu od 19.30. Uoči današnje utakmice, trener Lokomotive Silvijo Čabraja, za HRT je najavio susret.

VIDEO Dinamo proslavio 113. rođendan na Cvjetnom trgu

"Važna utakmica njima, a mi smatramo da je nama još važnija da ostanemo s Osijekom u borbi za tu Europu, da praktički napravimo razmak i od šeste pozicije. Rijeka je pretendent za prvo mjesto, naravno da i oni dolaze s ambicijom da se vrate kući s tri boda, a tako isto i mi očekujemo", rekao je Čabraja.

"Imamo dosta igrača koji su povrijeđeni, lagane rupture. U konačnici do dva sata prije početka utakmice praktički nećemo znati na koga možemo računati, ali opet imamo, ja mislim, dovoljnu količinu kvalitetnih igrača koji će moći odgovoriti na potrebe utakmice", kazao je trener zagrebačkog kluba pa zaključio.

"Ove godine najslabiji skor imamo s Rijekom i, naravno, najteži poraz smo doživjeli upravo u Rijeci. To je bila jedna od naših loših utakmica i ja se nadam da ćemo u nedjelju biti dobri, da ćemo biti pravi i da nećemo podbaciti. Već sam to par puta rekao, može se utakmica izgubiti, ali važno je da se, kad uđete u svlačionicu, možete pogledati u oči."

GALERIJA Dinamo je na vrhu HNL-a! Zvijezda Bayerna spektakularnim pogotkom odlučila pobjednika u Varaždinu

Lokomotiva i Rijeka sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije