Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hajduk je godinama štitio huligane, to mu se sada obilo o glavu. Jedan problem treba riješiti

05.04.2024. u 11:49

Huligani su uvijek ogledalo društva. Uostalom, samo dva dana prije nereda na Poljudu na videosnimci iz Kaštela gledali smo čovjeka koji je prvo triput pucao u jednog čovjeka, a drugog potom odalamio sjekirom po glavi

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Thor
Thor
12:35 05.04.2024.

Jakobušić kaže kako ovo nije Hajduk kako ga je on zamišljao.A sve je radio da antagonizira navijače protiv HNSa i Dinama.Frajer ode na sastanak u Zagreb i sve dogovori a onda izađe pred novinare i kaže”sa svinjama se ne treba hrvati izađeš prljav”. To su dalmatinski venecijanci!

EJ
ejStef
12:23 05.04.2024.

Što Hajduk? Pa pogledajte novinare i politiku, od izokretanja vijesti, prikazivanja huligana žrtvama, pa na dalje... Dolje u javnom prostoru vlada teški komunizam, progone se novinari koji se usude nešto reći protiv Hajduka, političari (s Milanovićeve liste) otvoreno štite huligane i napadaju policiju, čak su i sami policajci ucijenjeni. Cosa nostra pronašla marksizam iliti komunizam. To je Split.

SU
sustain
16:00 05.04.2024.

Javio se pravi!!!. Upravo novinari kao ti Karlo i prijatelj ti Junaci i Dasović ste kumovali ponašanju ovih divljih hordi. Vi ste bili ti koji su od tih praznoglavih pravili žrtve i proglašavali ih kao "borce za pravdu". Protiv Mamicaa , Sukera , HNS , protiv repke i svega sto normalni ljudi podržavaju. Ne zelim nikomu zlo ali neke od vas novinara bi stvarno trebalo ostaviti sa tom ruljom par sati pa da vidite kaga ste to podržavali godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije