Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
free britney

Konačno gotov slučaj skrbništva Britney Spears! Pjevačica mora ocu platiti dva milijuna dolara

Britney Spears
Foto: Instagram
1/19
28.04.2024.
u 16:30

Starateljstvo nad Britney Spears započelo je 2008. godine nakon niza Britneyinih javnih slomova, a prekinuto je 2021. godine. Njezin otac je za to vrijeme bio jedan od njezinih skrbnika, a tražio je više od dva milijuna dolara za troškove nekoliko odvjetničkih ureda koje je angažirao.

Pjevačica Britney Spears (42) i njezin otac James P. Spears uspjeli su riješiti pravne nesuglasice oko plaćanja njegovih odvjetničkih troškova i upravljanja njezinim financijama, javlja New York Times. Starateljstvo nad njom započelo je 2008. godine nakon niza Britneyinih javnih slomova, a prekinuto je 2021. godine. Njezin otac je za to vrijeme bio jedan od njezinih skrbnika, a tražio je više od dva milijuna dolara za troškove nekoliko odvjetničkih ureda koje je angažirao. Očekuje se da pjevačica neće dobiti nikakvu financijsku kompenzaciju od svog oca. Umjesto toga, ona će platiti pravne troškove koji iznose značajan dio njenog procijenjenog imetka od 60 milijuna dolara. Kako pišu strani mediji, točni uvjeti nagodbe nisu još javno objavljeni.

Alex M. Weingarten, odvjetnik Jamesa Spearsa, rekao je da ne može razgovarati o uvjetima nagodbe jer su povjerljivi, ali se složio da su strane riješile sva neriješena pitanja. U jednom od podnesaka stoji da je njegov klijent 'u potpunosti i konačno razriješen dužnosti bivšeg konzervatora imovine', prenosi TMZ.

Podsjetimo, pjevačica je 2021. godine molila sud da raskine pravni aranžman koji je od 2008. godine regulirao njezin osobni život i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara. Nitko od uključenih u skrbništvo se nije tada usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje. Obožavatelji su se tada ispred suda veselili zbog ove odluke te su otpjevali njezin hit 'Stronger'.

Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.  U emotivnom svjedočenju koje je prethodilo otkrila je privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. Tada je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj "život natrag" što je prije moguće. Interes za slučaj tada su potaknuli i dokumentarni filmovi i pokret #FreeBritney koji su pokrenuli obožavatelji.

VIDEO Emotivni Bogdan Diklić na promociji svoje knjige pustio suzu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije