navigacija
Svijet noviteta

Nova knjiga Mirjane Mikulec "Od ideje do realizacije

Jedna od napoznatijih hrvatskih dizajnerica interijera Mirjana Mikulec objavila je novu, jedanaestu knjigu “Od ideje do realizacije”.

Nova knjiga Mirjane Mikulec "Od ideje do realizacije

Foto: Promo

Nakon serije knjiga posvećenih malim stanovima, prostorijama doma i drugim specifičnostima dizajna interijera, Mirjana Mikulec napisala je i knjigu koja će poslužiti kao priručnik svakome tko oprema dom iz temelja. Na primjeru realizacije jednog  projekta koji potpisuje, dizajnerica pokazuje kako i sami možete isplanirati i proći kroz zahtjevan proces uređenja stana ili kuće- bez muke.

“Ovom knjigom željela sam svu teoriju o uređenju interijera pretočiti u praktični vodič kroz konkretne radove. Nastojala sam, kao što  naziv kaže, obuhvatiti svaki segment s kojim se možete susresti prilikom stvaranja doma i čitateljima pružiti sve važne informacije, ideje i rješenja na jednom mjestu. Opremanje interijera krije mnoge zamke u koje je jednostavno upasti, a koje rezultiraju i dodatnim, neočekivanim troškovima. To obično shvatimo kada je prekasno, ali zato je tu moja knjiga koja će vam pomoći.“- izjavila je Mirjana koja u svom najnovijem uratku progovara o mnogim problemima, ali i dizajnerskim rješenjima.  

Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak Media centrima, prodajnim mjestima Hrvatske pošte i iNovina.

 

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

1
Registracija