navigacija
Novo u Zagrebu

Fuego – miks dizajna u prostoru, ali i u kuhinji

Zagrebačka gastroponuda dobila je novi sadržaj. Kultno mjesto nekadašnjeg zagrebačkog restorana Dragaš dobilo je novo ruho.

Fuego – miks dizajna u prostoru, ali i u kuhinji

Foto: arhiva

Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego koja nastavlja nekad davno započetu gastropriču koja je Zagrepčanima prirasla srcu.

Bogata prošlost diktira dizajn interijera, stoga su se novi vlasnici odlučili za eklektičan stil u kojem su strogo pazili da prošlost oplemene modernim detaljima. Kombinirajući stilove, svjetlo dana ugledao je prostor u kojem se savršeno stopio industrijski stil s modernim dizajnom.

Prostrani restoran svojom dubinom gostu ostavlja na izbor intimni kutak ili ostakljeni prostor s pogledom, što je sjajna referencija svima onima koji vole jesti u miru, intimnoj atmosferi i da im drugi “ne gledaju” u tanjur.

Ugodna atmosfera koja ima dušu mjesto je za savršen bijeg od gradske vreve za ukusan brunch ili finu večeru uz preporuku iskusnog chefa ili pak po vlastitom izboru. Chef Kristijan Hajdek svoje kulinarsko umijeće stekao je u Hrvatskoj, usavršavao se u Americi u gradu Atlanti, a po povratku je dugi niz godina radio u nekoliko poznatih zagrebačkih restorana. U društvu najboljih domaćih kuhara već 20 godina uspješno priprema delicije za brojne osobe iz društvenog života, od političkog vrha do estradnih zvijezda. Gastroponuda ove nove dnevne i noćne pripreme po tradicionalnoj hrvatskoj recepturi, od ovog siječnja mogu isprobati svi ljubitelji kontinentalnih specijaliteta.     

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija