navigacija
Za ljepši san

Male stvari imaju najslađu posteljinu za klince i klinceze

Neodoljiva dječja psoteljina koju vole i odrasli

Male stvari imaju najslađu posteljinu za klince i klinceze

Foto: Promo

Oduvijek  ste  sanjali  da  postanete  balerina,  princeza, sirena? Ili pak astronaut,  vitez,  gusar? Snovi se ostvaruju u Malim stvarima, gdje možete pronaći  najslađu  dječju  posteljinu  uz koju će se vaši klinci i klinceze osjećati kao da su ispali iz bajke.

Konačno  posteljina  koja  vas prikazuje u pravom svjetlu i cijelom svijetu pokazuje  što  ste  zapravo  -  uspavana  ljepotica/ljepotan. Posteljina je izrađena  od  100%  visoko  kvalitetnog  perkal  pamuka  zbog  čega je puno dugotrajnija,  mekša  i podatnija, za snove kao na oblaku. Dizajnirana je u Nizozemskoj,  a  proizvedena  u  Portugalu.  Inspiracija  za  dizajn  malog astronauta  došla je iz Muzeja svemira u Nizozemskoj, balerina je nastala u suradnji  s  Nizozemskim  nacionalnim  baletom,  dok  su za ostatak najveća inspiracija bila – djeca.

Jednako  je  obožavana  od  strane djece i odraslih, a s obzirom da se može izraditi  u posebnim dimenzijama, nije rezervirana samo za djecu, već  i za sve  koji  se  tako osjećaju. Sve ljubitelje kvalitete i dizajna spojenih u neodoljivu  priču  razveselit će informacija da je ova bajkovita posteljina trenutno  u  ponudi  po  promotivnoj,  20%  nižoj  cijeni  do 20. travnja u trgovini Male stvari.

Budućnost  pripada  onima  koji  vjeruju u svoje snove, a uz ovu neodoljivu posteljinu jedva čekamo zaspati i sanjati, sanjati, sanjati… Posteljinu  možete  kupiti u trgovini Male stvari na adresi Remetinečka 5A, Zagreb ili naručiti preko webshop-a

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija